MENÜ

ratchetfun.freewb.hu
go ratchet go

hírek

minden rajongó számára nagy öröm hogy végre itt az all 4 one ebben az izgalmas nem épp megszokott játékban négyen kell játszani egyidőben ratchet-tal clank-kal captain quar-kal és nagy meglepetésemre dr nefarious-sel

újdonságokban bővelkedik a játék mint például az hogy egymást lőhetjük át szakadékok fölött, válhatunk élő labdává, egymás lábába lőhetünk swingshot-ot így hatalmas kötélként haladhatuk tovább mindenkinek külön "kasszája" van különféle fegyverekkel.

sajnos én nem tudok kivel játszaniSírós

így meg sem szerezhetemSírósSírós

itt van néhány videó

move heroes

ebben a játékban jak-kal és daxter-rel sly-jal és bentley-vel és persze ratchet-tal ésclank-kal kell majd lennünk

a ratchet-tól már megszokott grafikával és játékélménnyel tökéletes játékot kapunk minden move-ban  gyakorlott játékos számára

az alap story az hogy a világegyetem legjobbjait öszzehívják egy különleges játékba ahol a saját világaikból "kiszakítva" egy darabot megtöltenek az ellenfeleikkel hogy egy intergalktikus show-t csináljanak



Quark

 

captain qurkkal fura dolog történt MÉG CSAK PLETYKA de valószínű hogy saját játéka lessz ahol ratchet és clank csak mellékszereplők több infóm nincs mert nagyon új még a dolog

itt egy kép aborítóról


Image utilisateur

 

ps4

Meglehetősen vad pletyka látott napvilágot a napokban, a DigiTimes értesülései szerint a Sony jövőre tervezi piacra dobni a PlayStation 4-et, a konzol gyártását pedig már az év végén megkezdi. A feltételezett specifikáció legérdekesebb része a Kinect-szerű kamera. De mondjuk: ez csak pletyka.

Bár a Sony és a Microsoft úton-útfélen hangoztatja, hogy vannak ugyan terveik a jövőre nézve, de még jó ideig nem akarják piacra dobni a PlayStation 3 és az Xbox 360 utódját, az várható volt, hogy a Nintendo Wii U bejelentésével igazi infódömping indul majd meg a következő generációs gépekről - mégha azok sokszor alaptalan pletykák is.

Most a PlayStation 4 van újfent soron, a DigiTimes értesülései szerint a tajvani Pegatron Technology és Foxconn cégek fogják ismét gyártani a gépeket, ráadásul ha minden jól megy, akkor már az idei év végén megkezdik a munkálatokat azzal az állítólagos céllal, hogy jövőre már 20 millió PS4-et szállíthassanak ki a világ minden pontjára.

Bár a specifikációról sok szó nem esett, egy érdekes tényezőt kiemelt a hír: a PlayStation 4 állítólag egy Kinect-szerű mozgásérzékelős kamerával érkezne, ami nem csak érdekes, de talán még igaz is lehet. Egy ilyen kütyünek az EyeToy jó alapot szolgáltatna (a rossz nyelvek szerint a Microsoft innen nyúlta a Kinect alapötletét), ráadásul a Sony sosem volt szívbajos, ha valamit utólag kellett átvennie a konkurensektől, elég csak a PlayStation Move-ra gondolni (amiről pedig persze a Sony-rajongók nem felejtik el megjegyezni, hogy hamarabb megszületett, mint a Wii).

Akárhogyis, a Nintendo a Wii U bejelentésével mindenképpen megkavarta a konzolgenerációk ütemezését, akár árcsökkentéssel, akár új konzollal, de a Sonynak és a Microsoftnak muszáj lesz lépnie valamit a Nintendo hirtelen jött újdonságára - még akkor is, ha az teljesítményben nem is biztosít akkora előreugrást.

ratchet and clank az első három HD

 

Végre itt vanamire vártamaz r&celső három része ps 3-ra

 


„Hihetetlen, de már majdnem 10 év telt el, hogy a Playstation 2-re megjelent a legendás Ratchet & Clank első kiadása. Sok minden történt 2002 óta, de a szőrös Lombax és robot társa iránti hűségetek töretlen. Úgyhogy szeretnénk a 10. évfordulót igazán emlékezetessé tenni, és méltó módon megünnepelni a Ratchet & Clank sztorit. Ezért ma, pontosan két hónappal a megjelenés előtt, örömmel jelenthetjük be, hogy a rajongók régi álmát váltjuk valóra, mert jön a Ratchet & Clank Trilógia! Ez tartalmazni fogja a Ratchet & Clank, Ratchet & Clank: Locked & Loaded, valamint a Ratchet & Clank 3 verziókat egyben! Az Idol Minds mindent újrakevert, a frissítő munkálatok pedig szorosan az Insomniac csapatával együttműködve folytak.

Mindhárom játék teljes 1080p HD felbontással, valamint 720p 3D támogatással kerül a csomagba, beleértve a három platina trófeát és az online multiplayer módot a Ratchet & Clank 3 esetében. Most itt az alkalom, hogy a népszerű multiplayer játékot azok is kiélvezzék, akiknek nem volt módjuk az első PlayStation 2-n (itt a „fat PS2-re” gondoltak). A The Ratchet & Clank Trilogy 2012. május 16-ától lesz elérhető. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a Sony az eredeti Ratchet & Clank PlayStation 2 kalandjait HD felbontásban kezdi gyártani. A következő hónapokban készüljetek a Ratchet & Clank 10. évfordulójának megünneplésére! Ahogy közeledünk a Ratchet & Clank Trilógia megjelenéséhez, egyre több részlet lát majd napvilágot, screenshotok, demók, felvételek várhatók a közeljövőben.” Már szereztem is néhány képet a játék kapcsán.

r&c3 veldin

r&c2 marcadia

r&c1 aridia

r&c3 veldin

 

Ratchet and Calnk QForce

 

Nem hagyta sokáig parlagon Ratchet & Clank kalandjait az Insomniac Games, az amerikai PS Blog bejelentette a QForce névre hallgató epizódot, mely a tengerentúlon Full Frontal Assault néven tölthető le a PlayStation Networkről, míg Európában dobozos formában is megjelenik.

A játék a klasszikus 3D-s perspektívát használ a tavaly megjelent All 4 One-nal ellentétben. A sorozat idén ünnepli tizedik születésnapját, ennek apropóján lát napvilágot a QForce, a sorozat első darabjaira jellemző irányítással és játékmenettel. A klasszikus élményt erősíti a kameranézet, a fegyverek, mégis teljesen innovatív, új módon nyomulhatunk a bájos karakterekkel - erősítette meg az Insomniac vezérigazgatója, Ted Price.

A Ratchet & Clank: QForce megnyerő online szegmenssel érkezik, így barátainkkal vállvetve is végigtolhatjuk a kampányt. A játék ősszel kerül a boltokba és PSN-re.


Asztali nézet