MENÜ

ratchetfun.freewb.hu
go ratchet go

Ratchet & Clank

Az eredetileg PLAYSTATION 2 konzolra írt, hangos sikerrel bevezetett Ratchet & Clank megmutatta, hogy friss főhősökkel, kiválóan megtervezett fegyverekkel és felszereléssel, felejthetetlen karakterekkel a sci-fi újraírható, persze vezérmotívum a főgonosz, a velejéig romlott Chairman Drek elleni küzdelem. A játékban debütált a zöld csuklyás Captain Quark, aki az elején Ratchet és Clank magányos ellensége, de a későbbi epizódokban szembesül saját hibáival...

Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded

Igazán hangos-zajos folytatása az eredeti játéknak. A Locked & Loaded darabban folytatásra és kibővítésre került minden, a megelőző játékban sikert aratott elem, új lehetőség az egyes fegyverek módosítása, (Még Ratchet űrhajója is tuningolható), számos új környezet, küldetés, valamint űrcsaták is bekerültek a repertoárba. A természetes, de csavaros észjárásra valló humor átjárja az egész játékot - ezzel téve még emlékezetesebbé, élvezetesebbé.

Ratchet & Clank 3

Az Insomniac Games megmutatta, mekkora kiaknázatlan lehetőségek rejlenek még a játékban. Nemcsak a vizuális megjelenést tekintve jelentett minőségi változást a Locked & Loaded kiadása: a fegyverek módosítását is magasabb szinten lehet művelni, a 2D-s scroll módok egész tárháza között lehet válogatni, valamint először megjelent az online játék lehetősége. Egyszerűen mesés.

Ratchet: Gladiator

Akarattal készült a hangvételt tekintve kissé sötétebb tónusúra a sorozat ezen darabja. Ratchet egy földalatti, halálos TV játék, a Dreadzone részesévé válik, ahol a szereplők utolsó lehelletükig küzdenek. A részletekben kidolgozott, moziszerű drámai jelenetek, a küzdőtér megalkotásával a Ratchet: Gladiator a játék sorozatában a legtöbb harci elemet felvonultató darab, amelyben offline módon 2 játékos is részt vehet, illetve számos online multiplayer móddal is rendelkezik.

Ratchet & Clank: Size Matters

A komor stílusnak vége: a Size Matters visszakanyarodik a jókedvű hangvételhez, amely az egész sorozatot áthatja. A Size Matters egyben a PSP-n való debütálás darabja, amelyben sok új kaland vár hőseinkre. Többek között felfedezik az idők homályába veszett fejlesztői versenyt, a Technomites-t, valamint egy ördögi intergalaktikus összeesküvésbe is belekeverednek. Igazán élvezetes játék mind a korábbi rajongóknak, mind a sorozatba újonnan belépők számára is. A PS2-n is megjelent Size Matters igazán színes élményekben részesít...

Ratchet & Clank: Tools of Destruction

A hírhedt, intergalaktikus páros belépett a HD világba, amit a PLAYSTATION3 konzol teremt meg számukra. A következő generációs rendszer minden erőforrását maximálisan kihasználva a Ratchet & Clank: Tools of Destruction felvonásban kedvenceink az eddig látott legjobb frormájukat hozzák, nemcsak vizuálisan. Mindenkinek feltűnik az arcmimikák animáltságának magas színvonala, amely által a szereplők még kifejezőbbek mint valaha. Minden újdonságot nem árulunk azért el...

Az újratervezett űrfegyverekkel, mint a Tornado Launcher, valamint kihasználva a SIXAXIS Wireless kontroller mozgásérzékelős funkcióját, a kihívás még magasabb a játékosok számára ebben az akció-kaland játékban.

Secret Agent Clank

A jövő! 2008 nyarán, Clank titkosügynök folytatja küldetését a PSP-n, egy olyan történettel, amelyben utánajár, hogy Ratchet miért is került börtönbe. Történetében a Size Matters és Tools of Destruction közé ékelve a játékban egyszerre kell szupertitkosan kémkedni, harcművészeti ágakban bizonyítani (Clank-Fu) illetve fegyverkezelésben jeleskedni, amely a Ratchet & Clank hírnevét megalapozta. Ők készen állnak - hát Te?

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

ki a kedvenc szereplőd (ha lehet kommentben indokold)
Quark
Dr Nefarious
Clank
Ratchet
Asztali nézet